De ont-dekking


Jouw creatiekracht ontdekken


Wat verlang jij te ervaren; welk gevoel of welk verlangen? Wat zou je graag willen of kunnen doen? Wat is er nu niet in jouw leven dat je wel graag zou willen?

In deze cursus ga jij dit realiseren door op ontdekkingsreis te gaan in jezelf.

Via allerlei creatieve opdrachten open jij je voor jouw verlangens en de mogelijkheden die er zijn om deze te vervullen. Je opent je voor jouw creatiekracht.

Ook het leven zal jou hierbij op allerlei manieren helpen in de vorm van situaties, gebeurtenissen en ontmoetingen. Tenminste als je er voor open staat en weet hoe je de rijkdom kunt zien die erin verscholen zit. Tijdens de verschillende cursusdagen krijg jij dan ook allerlei tools en oefeningen aangereikt om dit te doen.

Jouw zelfvertrouwen zal groeien en je zult je inzien welke onvermoede krachten en vaardigheden jij allemaal hebt.

Spelen, lachen, knutselen, schrijven, klank maken, zingen, zelfonderzoek, tekenen en vooral genieten van alles in jou, zodat je je opent voor een ongekende creatiekracht in jezelf.

Vier workshopdagen en thuisopdrachten, waarin je steeds meer van jezelf en jouw creatiekracht ont-dekt, zodat jij het leven en de ervaringen hebt waar jij zo naar verlangt.

De cursus wordt gegeven door Wendy Kamminga (www.jouweigenwijs.nl) en mijzelf. Samen vormen wij een liefdevolle, veilige, speelse en inspirerende bedding waarin jij aan de slag kunt gaan met al jouw krachten, talenten en vaardigheden. 

Ook tussen de workshopdagen door staan wij tot jouw beschikking voor vragen.

Deze cursus is voor jou als jij:

  • nieuwsgierig bent naar jezelf
  • meer wilt leren over je eigen creatiekracht
  • krachten en talenten in jezelf wilt ontdekken
  • meer zelfvertrouwen wilt ervaren
  • nu eindelijk eens dat project of idee wilt realiseren
  • een terugkerend patroon of thema wilt doorbreken
  • wilt ontdekken hoe je je eigen geluksleven kunt leven


Data: Zaterdag 27 januari, 20 april, 29 juni en 05 oktober 2024

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

Locatie: Wijkcentrum Midwoud, Molenwoid 15, 1679 WJ Midwoud

De cursus bestaat uit 4  zaterdagen verdeeld over het jaar. We gaan met elkaar een proces in waarbij je daadwerkelijk gaat realiseren en ervaren wat jij verlangt. Om die reden zijn de dagen niet los te volgen.

Kosten: € 400,-*  inclusief materialen, werkmap, koffie, thee en lunch

De cursus gaat door bij een minimaal aantal deelnemers.

De inschrijvingen gaan via Jouw EigenWijs, klik op onderstaande button en je wordt daar direct naartoe geleid.* Het bedrag kan zonder extra kosten in termijnen worden betaald