Aura Reading

Een aura reading is echt een cadeau voor jezelf. Het is als een spiegel, wat ik jou vertel over jou zal je herkennen. Met een reading geef ik jou inzicht in jou patronen, gedachten en emoties en breng ik jou in verbinding met jouw kern.

Tijdens een reading  stem ik mij af op jouw aura en chakra's, werk ik met jouw hulpvraag en zoom ik in op zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak. Ik onderzoek waarmee jouw hulpvraag verbonden is en wat er nodig is. Voorbeelden hiervan zijn kindsdelen, verbindingen met je ouders, grootouders, werk of situaties.

Wie ben je echt? Waar sta je voor? Wat is jouw missie, jou passie? Wat blokkeert jou, wat zijn jouw capaciteiten, jouw krachten, jouw talenten? Hoe kun je groeien? 

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energieveld en zie ik wat jou bezig houdt, waarom er dingen gebeuren en wat de boodschap is die hierachter zit. Tijdens een reading zit ik ca. 2 meter van jou af met mijn ogen gesloten. Ik ben tijdens de reading gewoon aanspreekbaar en vertel ik jou wat ik mag zien.


Je bent van harte welkom voor een ontwikkelingsgesprek of aura reading in mijn praktijk in Hoorn of online. Een reading of gesprek duurt ca. 1 uur.

De kosten voor een ontwikkelingsgesprek of aura reading bedragen € 75,00