Creatief coaching

Voor (jong) volwassenen


Iedereen ervaart wel eens een periode dat het niet lekker lekker loopt, dat je niet lekker in je vel zit. Dit kunnen kleine of grotere dingen zijn. Vaak is het lastig om te achterhalen wat er precies speelt en kun je niet precies aangeven wat er aan de hand is. Je voelt je onzeker.

Tijdens een creatieve sessie breng ik jou van je hoofd naar je gevoel. Door jouw creativiteit en creatiekracht te prikkelen ga je voorbij aan je gebruikelijke denkwijze en opent zich een andere wereld; je leert jezelf beter kennen. Als coach zie ik waar de behoefte ligt, voel ik wat er aan de hand is en wat er nodig is. Ik laat jou ontdekken wat jouw talenten zijn en hiermee vertrouwen te krijgen in jezelf. 

Tijdens de coaching ligt de basis en kracht in het verbinden van je denken, voelen en doen. Vooral het voelen is vaak ondergesneeuwd en mag ontdekt worden. Ik moedig jou juist aan om het voelen te integreren in jouw dagelijkse zijn en begeleid jou bij het ontdekken van jouw sterke kanten. Dan leer je deze in te zetten en uitdagingen die op jouw pad komen zelf aan te gaan. Hierdoor groeit jouw zelfvertrouwen!

Met plezier en ontspanning tot inzicht komen en zelf de oplossing vinden voor waar je mee zit. Dit werkt heel bevrijdend en versterkend. Zelf toegang  krijgen tot jouw eigen kracht, talenten en kwaliteiten. Ik daag je uit om in beweging te komen en te gaan staan voor jouw verlangens.

Creativiteit:

- helpt stress te verminderen

- helpt buiten kaders te denken

- helpt flexibeler en vrijer met het leven om te gaan

- helpt gevoelens op een rijtje te zetten

- helpt om gevoelens te uiten

- brengt je energiestroom op gang als deze geblokkeerd is

- brengt je in het nu, in volledige aanwezigheid

- helpt om gemakkelijker oplossingen te vinden

- helpt bij het ontdekken van jouw krachten en talenten

Coaching geeft een steuntje in de rug, moedigt aan om stappen te zetten die nodig zijn om weer in balans te komen.

Image description
Image description
Image description
Image description