Essensuz - De essentie - Suz!

Mijn naam is Suzanne Stutje - Lubbes, creatief coach, auralezer en yogadocent. Mijn missie is om jou te verbinden met jouw kern, jouw authentieke zelf. Ik maak hierbij gebruik van creativiteit en aura readings.

Als klein kind was is altijd al creatief bezig en aanwezig in mijn eigen wereld. Tekenen maakte mij rustig en ik ging helemaal op in waar ik mee bezig was. Creativiteit bleef een rode draad in mijn leven en op de HAVO heb ik eindexamen gedaan in tekenen en kunstgeschiedenis. Na de HAVO ben ik naar het Grafisch Lyceum gegaan om mijn creatieve ontwikkeling verder vorm te geven.

Op jonge leeftijd ontdekte ik mijn spiritualiteit en voelde ik dat er “meer” was. Tijdens mijn ontdekkingsreis ben ik in 2004 terecht gekomen bij de Academie voor Spirituele Integratie (ASPI). Daar heb ik de opleiding tot spiritueel coach afgerond met als specialisatie Auralezen.

De afgelopen jaren heb ik diverse workshops en retreats gevolgd bij Jeannette van Raaij (www.wezenkracht.nl).In 2009 liet zij mij ervaren hoe het is om bij je zelf te komen, bij mijn eigen kern. Dat je heel bent, dat alles energie is, dat alles liefde is. Zij nam mij mee in de New World, een wereld van liefde, schoonheid, dankbaarheid, vreugde, kracht, oordeelloosheid, eenheid en verbinding. Leven vanuit jouw eigen kern. Tijdens de retreats werd voor mij duidelijk waar mijn missie ligt in dit leven en dat is het verbinden van kinderen en volwassenen met hun eigen kern. Zodat zij altijd kunnen vertrouwen op zichzelf!

Bij Yoga Beer Bussum heb ik de opleiding tot helend kinderyogacoach gevolgd om naast volwassenen ook kinderen te kunnen begeleiden en kinderyoga te kunnen geven. Vervolgens ben ik naar de Kinderyoga Academie van Helen Purperhart gegaan voor verdere verdieping in de kinder- en tieneryoga, creatief en yogacoaching.

Op dit moment ben ik het creatief coachen verder aan het verdiepen in Het Maanatelier bij Marion van der Laarse. Ik vind het heerlijk om ook aan mijn eigen ontwikkeling te werken, deze is altijd in beweging!

In Hoorn werk ik samen met Isabel Martinez Basjes van Psychosociaal centrum Via Invenia.


01-06-2024     Samenwerking met Via Invenia

01-09-2022     Praktijkruimte in Hoorn voor coaching en aura reading en 

01-09-2021     Start tieneryogalessen bij Yogastudio Sacha in Hoorn 01-01-2020     Oprichting Studio Essensuz in Abbekerk- kinder & tieneryoga

Ontwikkeling & Groei

2024                Het Maanatelier - Jaarprogramma Creatief Coaching

2021 - 2022    Kinderyoga Academie Helen Purperhart - kindercoach / allround yoga teacher (200u)

2021                Kinderyoga Academie Helen Purperhart - tieneryogadocent 

2020 - 2021    Kinderyoga Academie Helen Purperhart - kinderyogadocent (95u)

2020                Kinderyoga Academie Helen Purperhart - kinderyogadocent (50u)

2019 - 2020    Yoga Beer Bussum - Helend kinderyoga coach

2009                Academie voor Spirituele Integratie (ASPI) -  specialisatie therapeutisch auralezer

2004 - 2005    Academie voor Spirituele Integratie (ASPI) - spiritueel coach

1992 - 1996    Grafisch Lyceum Amsterdam